Coding by: Top 5 Online Casinos - List of Best Casino Sites

bdswiss erfahrung

 ДИГИТАЛНО ФОТОГРАФИРАЊЕ
 
Се фотографира со резолуција од 300 дпи и големина од 12.500.000 пикселажа со одличен контраст и бои со ваша кооперативност и дозвола добивате стилски дигитални фотографии фотографирани на локација по заеднички избор изработени во PHOTO SHOP  во формат:
- (13х18) 1 ком. за _____ денари 
- (15х21) 1 ком. за _____ денари (во договор за количина се одобрува попуст дури до 50%) 
- (20х30) 1 ком. за _____ денари (во зависност од нарачката цените се променливи)
 
Од можни 300-700 фајла фотографии Вие одбирате на монитор број на фотографии.
Сите одбрани фотографии по Ваша желба ги дибивате ГРАТИС на ЦД во резолуција за билборд да правите ако сакате.
За гостите на вашата свеченост нудиме прекрасна папка од две фотографии кои што ќе бидат фотографирани при самиот прием на свеченоста и истата вечер ќе ги добијат како спомен на вашиот свечен настан за цена од _____ Денари.
 
 
ДИГИТАЛНО СНИМАЊЕ

Снимање на вапата свеченост се врши со 2 (вде) камери модел HDD со висока резолуција 3-ццд чип, природни бои снимено од страна на професионални камермани - сниматели со искуство (НЕ изнајмени чираци и сл.). Еден час снимен материјал чини ----- евра, кои се ваше власништво на ДВ касети.
- ДВД дискови со снимениот материјал претходно обработен во пост продукција (монтажа): интерактивни чептери да гледате од каде сакате, воведна шпица со видео спот и содржина од најубави моменти од свеченоста, аудио и видео обработка, ефекти и одјавна шпица. 
Поради вкрстени кадри како тотал и детаљи за што во монтажата се добива многу ефект и чистна на снимениот материјал инсистираме на претходно споменати 2 (две) камери. Целиот материјал го добивате во опаковки со омоти со вашата свеченост (ликови). Целиот изработен материјал и екипа од камермани и фотограф (немате обврска посебно да плаќате камермани, посебно фотографи и обработка на материјалот) добивате за цена од ____ евра.
Friday the 22nd - - Joomla Templates